051 439 370info@esis.si

Podjetje ESIS-CO

Esis-co podjetje je bilo ustanovljeno leta 2011 na osnovi dolgoletnih izkušenj s področja strojnih inštalacij, klimatizacije in ogrevanja.

Glavni cilj je trgu ponuditi najboljše proizvode in tehnologije vodilnih svetovnih proizvajalcev, ki zagotavlja dolgoročno uspešnost naše družbe.

Zavedamo se, da uspešnost družbe gradijo zadovoljne stranke, zato pri vseh delih, ki jih izvajamo, nudimo individualno strokovno svetovanje na kraju predvidene izvedbe dela in tako vsaki stranki zagotovimo optimalno, zanesljivo in varčno rešitev za njihov dom.

Izvajamo različna dela:
  • Montaža in prodaja klimatskih naprav ter toplotnih črpalk
  • Talno ogrevanje
  • Izvedba prezračevanj in regulacij
  • Vzdrževalna dela
  • Individualno strokovno svetovanje


Smo uvoznik in distributer klimatskih naprav italijanskega proizvajalca MAXA in toplotnih črpalk.

Specializirani smo za področje hlajenja in ogrevanja. Za našimi dejanji stojijo izkušnje, ki smo si jih pridobivali skozi vrsto preteklih let, zaupanje, ki smo si ga pridobili s strani naših strank in strokovnost, ki jo konstantno nadgrajujemo z novim znanjem.

Klimatske naprave montiramo za vse potrebe klimatizacije; gretje, hlajenje, prezračevanje, rekuperacija, vlaženje. Po vgradnji naprave v klimatizacijski sistem nudimo brezplačno izobraževanje do popolne obvladljivosti končnega uporabnika, saj je le tako lahko zadovoljstvo uporabnika popolno.

Talno ogrevanje vam skrbno sprojektiramo tako, da je delovanje brezhibno in varčno.

Opravljamo tudi vzdrževalna dela za fizične kot tudi pravne osebe na stanovanjskih, večstanovanjskih in poslovnih objektih.

Naše storitve torej vključujejo tako dobavo kot montažo materiala na osnovi izdelanih projektov ali naših rešitev v dogovoru z investitorjem ter končni preizkus z izdajo izjav skladno s predpisi za pridobitev uporabnega dovoljenja objekta.

Naše poslanstvo je zagotavljanje prijetnega in ugodnega bivanja v vseh prostorih, kjer delujemo in se vsakodnevno zadržujemo - bivamo.

VIZITKA PODJETJA

Dolgi naziv:
Esis-co, trgovina, izobraževanje in storitve, d.o.o.
Naziv:
Esis-co d.o.o.
Naslov / sedež podjetja:
Valvasorjeva ulica 26, 2000 Maribor
Poslovna enota:
Tržaška cesta 85, 2000 Maribor-Bohova
Tel.:
051 439 370
Davčna št.:
51140535
Matična št.:
7251203000
Šifra dejavnosti:
G46.430 - Trgovina na debelo z električnimi gospodinjskimi napravami
TRR:
IBAN SI56 2900 0005 2286 349 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)