051 439 370info@esis.si

MAXA TOPLOTNA ČRPALKA I SHWAK

MAXA toplotna črpalka I-SHWAK sistem zagotavlja delovanje brez kakšne koli izgube učinkovitosti celo pri zunanjih temperaturah -15°c. Prav tako so zunanje enote zasnovane tako, da se na njih nabere čim manj ledu. Istočasno pa je površina zunanjih enot tudi zaščitena s specifično proti zmrzovalno zaščito z namenom nadaljnega zmanjševanja nevarnosti poškodb naprave med hladno sezono.

MAXA toplotna črpalka I-SHWAK naprava zagotavlja kar do 24 litrov/min takojšnje vode za domačo uporabo tudi pri temperaturi 40°c ob shrambi vode s temperaturo 55°c in do 40 litrov/min ob shrambi vode s temperaturo 65°c.

Majhne dimenzije in dostopnost do komponent MAXA toplotna črpalka I-SHWAK zaseda zelo malo prostora oziroma le toliko kot kakšen gospodinjski aparat (npr. pralni stroj). Vse hidravlične komponente so enostavno dosegljive s sprednje strani, medtem ko so hranilniki vode in hladila nameščeni v vrhu enote. To zagotavlja enostavnost namestitve in vzdrževanja in preprečuje škodo zaradi uhajanja vode.