051 439 370info@esis.si

MAXA Slovenija

Klimatska naprava maxa izboljša kakovost zraka v bivalnih prostorih

Klimatska naprava maxa konstantno dovaja ustrezno ventilacijo ter učinkovito odstrani iz zraka mikroorganizme, prah, saje in druge tujke. Ohladi zrak prostora v vročih mesecih in segreje prostor oziroma pomaga pri ogrevanju zraka v prostoru v hladnih mesecih.

Inverterska klimatska naprava maxa avtomatično kontrolira hitrost kompresorja odvisno od temperature. Za razliko od tradicionalnih klimatskih naprav ta deluje tako, da spreminjajo vrtljaje kompresorja in tako spreminjajo tok hladilnega sredstva. Če ni velike potrebe po hlajenju, kompresor deluje pri manjših obratih, pri čemer inverterska klimatska naprava maxa deluje pri delnih močeh.

 Te so sicer dražje, vendar imajo lahko manjšo porabo električne energije in daljšo življenjsko dobo. Prav tako imajo boljše sposobnosti za delovanje v obeh režimih, ogrevanje ali ohlajanje. Inverter naprave maxa so zelo učinkovite in tihe, pri svojem delovanju pa ohranjajo enakomerno temperaturo v prostoru. Ker ni večjega nihanja temperature in vlage, je tudi bolj prijazna za zdravje ljudi.

Podjetje Mdom d.o.o. Maribor je zastopnik blagovne znamke Maxa, ki na trgu ponuja široko paleto naprednih modelov klimatskih naprav. Inventor klimatske naprave poleg ionizatorja in drugih filtrov, ponuja tudi funkcijo Wi-Fi, s katero boste lahko vašo klimatsko napravo upravljali s pametnim telefonom od kjerkoli.