051 439 370info@esis.si

Toplotna črpalka MITSUBISHI ECODAN R32

Toplotna črpalka MITSUBISHI ECODAN R32
Hladilno sredstvo R32Pošlji povpraševanje


Toplotne črpalke blagovne znamke Ecodan so najsodobnejša rešitev za vse, ki iščete ugodno in varčno ogrevanje, ki uporablja najsodobnejšo tehnologijo. Napredna inverterska tehnologija omogoča izjemno učinkovito pridobivanje ogrevalne toplote ter poskrbi, da toplotna črpalka s pomočjo tehnično izboljšanih kompresorjev deluje tudi v manj ugodnih zunanjih pogojih.

  • Novo hladilno sredstvo R32
  • Uporabniški vmesnik v slovenskem jeziku


Ecodan je ogrevalni sistem s toplotno črpalko zrak-voda v delni izvedbi (zunanja enota + notranja vodna enota). Namenjen je ogrevanju ogrevalne vode in sanitarne vode. Je energetsko varčen in varen za okolje, saj deluje po principu toplotnih črpalk, ki s pomočjo koriščenja majhnega deleža velike primarne električne energije zajemajo del “toplote iz okoliškega zraka”. Opremljen je s sodobno invertersko tehnologijo, ki z optimalnim prilagajanjem grelne moči omogoča zelo natančno nadziranje ciljne sobne temperature in zagotavlja udobno ogrevanje.
Vse enote nove generacije proizvajajo toplotno in ogrevalno vodo do 60°C.
Sistem Ecodan je bil razvit na temelju dolgoletnih izkušenj v proizvodnji inverterskih sistemov s toplotno črpalko, kar zagotavlja najvišjo kakovost delovanja. Na izbiro sta dve seriji zunanjih enot, ECODAN in opcija ZUBADAN ter dve seriji kompaktnih notranjih enot (CYLINDER UNIT in HYDRO BOX).

Toplotna črpalka MITSUBISHI ECODAN R32