NASVETI

Pokličite nas:

051 439 370

Nasveti

1.korak:
izberite prostor, kjer boste namestili klimatsko napravo (tako, da ne bo pihalo neposredno na Vas in tako, da zunanja naprava ne bo motila zunanji izgled ali sosedov).
2.korak:
razmislite ali bi prostor radi samo hladili ali tudi greli.
3.korak:
izberite kvalitetno napravo, predvsem pa ponudnika vrednega zaupanja, (CE certifikati, navodila za uporabo in vzdrževanje, garancija na napravo in montažo, servis, svetovanje).
4.korak:
zahtevajte ogled prostorov, ker boste le tako lahko izbrali najustreznejšo napravo in kraj njene namestitve.
5.korak:
zahtevajte prospekt in preglejte tehnične podatke klimatske naprave. Podatki, ki govorijo o kvaliteti naprave so predvsem energetska moč naprave, poraba el.energije, raven zvočnega tlaka (glasnost), režim delovanja pri zunanjih temperaturah, količina pretoka zraka.
6.korak:
preverite prodajne, dobavne in plačilne pogoje.
7.korak:
naročite klimatsko napravo pri specializiranem prodajalcu klimatskih naprav, saj Vam izkušeni ljudje, ki se ukvarjajo izključno s to dejavnostjo lahko nudijo največjo gotovost in izbiro pri nakupu ter svetovanje 12 mesecev na leto. Kadarkoli nas lahko kontaktirate na info@esis.si
Nasveti

Veseli bomo, če se odločite za nabavo klimatske naprave pri nas, naredili bomo vse, da boste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami.

Gotovo Vam ne bo žal. Pokličite nas na ogled prostorov ali nam pošljite elektronsko pošto. Monterja za fiksne naprave si lahko izberete sami, najbolje pa je, da Vam ga svetujemo mi. Ob opravljenem ogledu prostorov Vam bomo izdali predračun in se zmenili za dan montaže.