MITSUBISHI KLIMATSKE NAPRAVE

Pokličite nas:

051 439 370

Mitsubishi klimatske naprave

50 let izkušenj na področju izdelovanja klimatskih naprav je podjetju Mitsubishi Electric omogočilo izdelavo serije energetsko varčnih sistemov, z namenom, da uporabnikom zagotovi ugodno bivanje in prijetno delovno okolje.

Izbirate lahko med samostojnimi in multi split sistemi (do 8 notranje enote na eno zunanjo), različnimi notranjimi enotami (stenske, talne, stropne, kanalske ali kasetne) in razponom od 2,3 kW do 14kW nominalne moči (hlajenje).

 • M serija - enojni split sistemi s stenskimi ali talnimi enotami
 • S serija - enojni split sistemi z vgradnimi enotami
 • MULTI sistemi - z zunanjimi enotami na katere priključimo do 8 notranjih enot
 • P serija - profesionalne naprave v enojni ali multi split izvedbi

Vsem modelom pa je skupna tehnologija tihega delovnja notranjih enot, nekateri modeli so zares izjemno tihi saj v najnižji hitrosti ventilatorja proizvajajo le 19dB (MSZ-GE 25/35) oz. 20dB hrupa (MSZ-FD 25) zato so uvrščene med najtišje enote na tržišču, elegantna oblika, enostavno čiščenje in vzdrževanje, učinkovit filtrirni sistem in seveda zelo visoki izkoristki, saj so skoraj vsi modeli so v energijskem razredu A za hlajenje in gretje!

P serija - profesionalne klimatske naprave enojni in multi split sistem

Izbirate lahko med samostojnimi in multi split sistemi (do 4 notranje enote na eno zunanjo), različnimi notranjimi enotami (stenske, talne, stropne, stropne za kuhinje, kanalske ali kasetne) in razponom od 3,5 kW do 26kW nominalne moči (hlajenje).

Enote so posebej prilagojene za profesionalno rabo, vsem pa je skupna zanesljivost, učinkovitost in tiho delovanje. Pri močnejših modelih je napajanje tri-fazno.

Izbirate lahko med tremi tipologijami zunanjih enot:

 • Power inverter
  izjemna moč in učinkovitost, do 70% nižja poraba in do 38% večji učinek v primerjavi z navadnimi napravami starejše generacije. (primerjava PLH-3GKHB/ PUH-3YKA in PLA-RP71AA/ PUHZ-RP71VHA)
 • Standard inverter
  Preverjena inverter tehnologija omogoča zmanjšanje stroškov uporabe, zunanje enote so bistveno manjše in zagotavljajo tiho delovanje.
 • Fixed speed
  Zanesljive naprave z fiksnim številom vrtljajev kompresorskega motorja
Mitsubishi klimatska naprava