DAIKIN ČISTILEC ZRAKA

Pokličite nas:

051 439 370

Daikin čistilec zraka

Zunanji zrak je vse bolj onesnažen, še posebej v velikih mestih, notranji zrak pa je lahko od 2- do 10-krat bolj onesnažen kot zunanji, čeprav tega vedno ne občutimo. V notranjih prostorih preživimo 60 do 90 odstotkov več časa kot zunaj, zato onesnažen zrak bistveno vpliva na naše počutje in zdravje.

Daikin čistilec zraka

S pomočjo 7-stopenjskega čistilnega sistema bo Daikinov čistilec zraka ulovil cvetni in hišni prah, dlake hišnih ljubljenčkov, cigaretni dim, pršice, mikrobe, bakterije, viruse in vse vrste vonjav. Čistilec zraka ima tudi vgrajen ionizator in tako zraku dodaja poživljajoče negativne ione. Njegovo dovršenost potrjuje certifikat angleškega društva astmatikov in alergikov.

Daikin čistilec zraka

ČIST ZRAK ZA LAHKO IN ZDRAVO DIHANJE

  • stilsko oblikovanje
  • izboljšano delovanje
  • nenadkriljivo udobje
  • super tiho delovanje
  • enostavno za vzdrževanje
  • prenosno
  • brez montaže

TRIKRATNO ČIŠČENJE, DOBRO DEJANJE ZA VAŠE ZDRAVJE

Cvetni prah, prah in živalske dlake so samo nekateri od morebitnih vzrokov alergij, astme in težav z dihali. Čistilnik zraka Daikin očisti zrak in vam olajša te težave zaradi tridelnega delovanja:
  • odstranjevanje alergenov
  • odstranjevanje virusov in bakterij
  • odstranjevanje vonja
Daikin čistilec zraka

V zraku je veliko reči, ki jih vdihavate, kot so alergeni, bakterije, virusi in tobačni dim, ki vplivajo na vaše zdravje. Posebej pozimi pa je velika težava tudi s suhostjo zraka. Čistilnik zraka Daikin Ururu učinkovito odstranjuje alergene (na primer cvetni prah, pršice, prah itd.), bakterije in viruse. Poleg tega ima visoko učinkovitost pri odstranjevanju vonjav, saj učinkovito izloči tobačni dim, druge vonjave pa razgradi. Hitro zbira delce in jih enako hitro tudi razgradi.

Čistilnik zraka Daikin Ururu navlaži zrak v vašem domu in tako odpravi učinke suhega zraka. Preprosto vsake toliko časa napolnite 4 l rezervoar, pa bo vlažil prostor z maksimalnim volumnom 600 ml/h. Da v sobi velikosti 13 m2 dosežemo 50-odstotno vlažnost, potrebujemo le 15 minut, da takšen prostor prečistimo, pa le 10 minut.

Ta uporabna in inovativna funkcija je posledica tega, da smo vdelali tanek rezervoar za vodo in kombiniran sklop vodnega kolesa in izparjalnega filtra. Z novim čistilcem zraka bo vaš prostor občutno čistejši in prijetno navlažen, kar potrjuje tudi certifikat angleškega društva astmatikov in alergikov.

KAKO DELUJE FUNKCIJA VLAŽENJA?

Voda v rezervoarju teče v sprejemno posodo, v kateri je vodno kolo, ki dviguje vodo in jo spušča na filter. Zrak, ki je vpihan na filter, absorbira vlago in jo spusti v prostor kot vlaženje.

Daikin čistilec zraka